Karijera

Želite li da „zasladite“ svoju karijeru? Wrigley je prava adresa za vas! Priznati smo vodeći proizvođač slatkiša sa širokim asortimanom na području guma za žvakanje i bombona. Ako postanete deo Wrigley kolektiva, postajete deo kompanije sa bogatom istorijom, a koja je istovremeno savremena, sveža i neprestano stremi ka dugoročnom razvoju. Više od 16.000 Wrigleyjevih zaposlenih stvara svetski poznate robne marke koje se prodaju u više od 180 država, što Wrigley čini dinamičnom i uspešnom kompanijom koja je zaista deo svakodnevice potrošača širom sveta.

Kompanija Wrigley d.o.o. Beograd, koja je u Srbiji osnovana 1995. god. i trenutno ima više od 80 zaposlenih, takođe je deo bogate tradicije koja neprestano stvara i osigurava kvalitetne radne uslove za svoje zaposlene i omogućava im lični rast i razvoj.

© 2012 Wm. Wrigley Jr. Company. All Rights Reserved. 5, Orbit, Airwaves, Winterfresh, Skittles and all other trademarks and affiliated designs are trademarks of the Wm. Wrigley Jr. Company or its affiliates.