Pravne napomene

Pravne napomene

Upotrebom ove internet stranice prihvatate dole navedene uslove. Molimo vas da ih pažljivo pročitate. Uslovi mogu povremeno da se izmene, pri čemu izmene moraju biti objavljene na ovoj internet stranici.

Wrigley ovu internet stranicu daje na besplatno korišćenje posetiocima stranice u cilju lične razonode, informisanja, edukacije i komunikacije sa kompanijom Wrigley. Celokupni sadržaj ove stranice (tekst i slike) i njihov raspored su autorski zaštićeni, što znači da su kopiranje, izmene, distribucija, ponovno objavljivanje i bilo kakva druga upotreba bez prethodnog pismenog pristanka kompanije Wrigley, zabranjeni.

Kompanija Wrigley učinila je sve što je u njenoj moći kako bi na ovoj internet stranici ponudila verodostojne i aktuelne informacije, ali ne daje nikakve garancije za njihovu tačnost i potpunost. Kompanija Wrigley ne preuzima odgovornost za bilo kakvu neposrednu ili posrednu, slučajnu, posledičnu ili posebnu štetu koja može da proizađe iz pristupa sadržaju i njegove upotrebe, kao ni za štetu koja može da nastane kao posledica prenosa informacija ili sadržaja sa ove internet stranice.

Bilo kakve informacije, uključujući primedbe, predloge, ideje, ilustrovane sadržaje ili druga dela, koje su kompaniji Wrigley bile poslate preko ove stranice, tretiraće se kao nepoverljive i isključivo vlasništvo kompanije Wrigley. Kompanija Wrigley ima pravo na upotrebu svih informacija poslatih u bilo kakvu svrhu, bez ograničenja i nadoknade ili priznavanja izvora. Poput većine internet stranica i naša povremeno upotrebljava kolačiće (eng. cookies).

Kompanija Wrigley ne čuva lične podatke o korisnicima u kolačićima, međutim, može da poveže kolačić sa bilo kojim drugim podatkom koji prikuplja. Kompanija Wrigley i njeni partneri koji se oglašavaju mogu da upotrebe kolačiće u svrhu oglašavanja, na primer za praćenje broja pregleda oglasa kod pojedinaca i usmeravanje oglasa prema onim korisnicima koje će oglas najviše da zanima. Ni u kojem slučaju nemamo pristup kolačićima koje je uvrstila druga osoba, odnosno podacima koje bi ti kolačići mogli sadržati. Naša internet stranica može da sadrži linkove do drugih internet stranica koje nisu vlasništvo kompanije Wrigley. Kompanija Wrigley ne garantuje i ne može da preuzeme odgovornost za sadržaj tih internet stranica.

Sva imena, logotipi i znaci koji se pojavljuju na ovoj stranici su robne marke u vlasništvu kompanije Wrigley. Upotreba, odnosno zloupotreba tih robnih marki ili bilo kog drugog sadržaja sa ove stranice je strogo zabranjena, osim ako je ovde navedeno drugačije.

Uslovi korišćenja internet stranice

Prosleđivanjem svojih ličnih podataka kompaniji Wrigley d.o.o. Beograd dozvoljava njihovu upotrebu u skladu sa srpskim zakonom o zaštiti ličnih podataka (Službeni glasnik RS, broj 97/2008 od 27/10/2008). Lični podaci mogu da se upotrebljavaju u svrhu obaveštavanja o novostima u vezi s kompanijom Wrigley d.o.o. Beograd i njenim robnim markama i u svrhu marketinga i tržišnih istraživanja za period u trajanju od 5 godina. Supervizor ličnih podataka je kompanija Wrigley d.o.o. Beograd. Prikupljanje ličnih podataka je dobrovoljno.

U skladu sa članovima 24 i 25 zakona o zaštiti ličnih podataka, osoba na koju se lični podaci odnose može supervizoru ličnih podataka da podnese molbu za njihovo ustupanje. Supervizor zbirke ličnih podataka lične podatke ustupiće najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema zahteva, odnosno u istom roku obavestiće da podatke ne želi više da ustupa.

Svaka osoba od supervizora zbirke ličnih podataka kompanije Wrigley d.o.o. Beograd bilo kada može da podnese pismeni zahtev za trajni ili privremeni prestanak upotrebe njenih ličnih podataka u svrhu direktnog marketinga. Supervizor podataka dužan je da odmah, bez odlaganja spreči upotrebu ličnih podataka u svrhu direktnog marketinga i o tome u idućih pet dana obavesti osobu koja je podnela zahev.

© 2012 Wm. Wrigley Jr. Company. All Rights Reserved. 5, Orbit, Airwaves, Winterfresh, Skittles and all other trademarks and affiliated designs are trademarks of the Wm. Wrigley Jr. Company or its affiliates.